Вівторок, 30 Квітня, 2024

У Дніпрі було представлено масштабний комплекс під назвою “Корнер”

На перетині вулиць Виконкомівської та Паторжинської зведуть кутову універсальну будівлю. За його розробкою стоять архітектори, а також мешканці Дніпра, Сергій Філімонов та Наталія Каширіна. Поки що було показано лише архітектурні концепти, але підготовкою ґрунту вже займаються. Також будівництво будівлі є невід’ємною частиною реконструкції вулиць, проектування яких представили у травні 2021 року. Далі на dnepr-future.com.ua.

Об’єкт має серйозне відношення до всієї реконструкції, оскільки примикає гострим кутом до вулиць Виконкомівської та Паторжинської. Таким чином він виявиться сполучною ланкою. Крім цього, конструкція також має свою особливість, яка полягає у різній висоті прилеглих будівель. Така особливість подарує входи із двох вулиць на різні рівні.

Будівля буде частково офісною, а саме її перші 2 поверхи. Фасад також має значну роль у всій реконструкції, тому він був підібраний аутентично, відштовхуючись від будівель по навколишній області. Докладніше оглянути будівлю можна на віртуально створених знімках, що знаходяться у групі архітекторів на Фейсбук.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.