Четвер, 25 Квітня, 2024

У Дніпрі проводяться роботи по реновації будівель навчальних закладів

Наш сайт: https://dnepr-future.com.ua/uk/ , постійно розповідає, що відбувається зі школами та дитячими садками в селах і селищах, а так само райцентрах Дніпропетровської області, де керівники районних та сільських рад виконують вказівки і настанови президента Порошенко, про необхідність в першу чергу звернути особливу увагу на виконання програми по реновації старих шкіл, які в Дніпропетровській області проводять постійно в кожному селі.
Нині школи просто не впізнати. Це все завдяки політиці децентралізації та використання коштів, які завдяки цьому залишаються в місцевому бюджеті. Саме ці кошти, а так само субвенції від ОДА йдуть на капітальні ремонти шкіл і дитячих установ.
Таких ремонтів область не знала ні при одному президенті. Ці ремонти включають в себе повну заміну (реконструкцію) навіть фундаменту, заміну даху та інше. Після цих ремонтів школи і дитячі садки просто не впізнати.
В даний час ведуться такі роботи в самому Дніпрі. Згідно із затвердженою з ініціативи Борисом Філатовим у 2017 році муніципальної програми, вже програма реновації реалізована в семи навчальних закладах міста.
В даний час ця програма вже йде повним ходом ще на трьох об’єктах (це школи та НВК № 7, № 106 і № 148). На них виділено вже 90 млн. Грн.
На черзі ще шість аналогічних об’єкту. На них вже виділено 180 млн. Грн. Гроші надходять від ОДА та Державного фонду регіонального розвитку.
Так крім утеплення стін і заміни вікон на пластикові, ремонт даху та внутрішніх приміщень, програма передбачає ремонт фасаду і системи внутрішнього і зовнішнього освітлення. Установка систем відеоспостереження і конденціонірованія.
У план робіт входить облагороджування території, установка дитячих та ігрових майданчиків, установка спортивних тренажерів.
Велика увага приділяється охоронних систем школи. Це установка відеокамер і турнікетів на вході в будівлю з використанням пластикових пропускних карток для учнів. Це робиться згідно з проектом “Безпечна школа”, яка повністю забезпечить перебування дітей в школі в цілковитій безпеці. Такою системою будуть оснащені всі навчальні заклади та НВК всього міста до 2022 року.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.