П’ятниця, 26 Квітня, 2024

У Дніпрі працівників закладів соціального захисту дітей навчають як допомогти вихованцям пережити втрату родини

Учора у Дніпрі розпочав свою роботу дводенний тренінг під гаслом – «Допомога дітям, які зазнали втрати, розділення та болю».

Як розповість наш сайт Dnepr-future.com.ua, повідомлення надійшло від прес-служби Дніпровської міської ради. У місті діє два центри соціально-психологічної реабілітації дітей та Центр соціальної підтримки дітей «Довіра».

Саме на базі Центру соціальної підтримки дітей «Довіра» було започатковано дводенний тренінг для працівників закладів, що працюють з дітьми сиротами, котрі зазнали втрат розділення та болю.

Заняття проводять спеціалісти управління у справах дітей департаменту соціальної політики Дніпровської міської ради спільно з громадською організацією «Інститут сім’ї та дитини» і благодійним фондом «Максимум».

В класі, де проходить тренінг були присутні 20 слухачів від комунальних закладів, що працюють з дітьми саме з таких проблем.

Фахівці з дитячої психології протягом двох днів дадуть знання своїм слухачам по усім питанням, що стосовно до реформування їхніх закладів і праці з дітьми у нових умовах. Фахові тренери з питань дитячої психології навчатимуть працівників цих закладів сучасних методів виховання дітей-сиріт, дітей, що були позбавленні піклування своїх батьків та тих, хто опинився в тяжких життєвих умовах. Про це Dnepr-future.com.ua розповіла представникові прес-служби начальник управління у справах дітей при Дніпровській міській раді Ганна Довготько.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.