Четвер, 25 Квітня, 2024

У Дніпрі відкриють понад 130 ялинкових базарів

Напередодні Нового року в Дніпрі відкриють 134 легальні торгові точки, де містяни зможуть придбати ялинку до свят. При цьому в поточному році кількість ялинкових базарів в місті зросла в порівняні з минулим роком, коли їх налічувалось близько 111 одиниць, пише Дніпро Майбутнього

Звичайно, для того щоб отримати дозвіл на продаж ялинок, продавці цих новорічних дерев завчасно подавали відповідний запит до компетентних органів, а після задоволення свого прохання підписували договір. Згідно з документом власники точок з продажу ялинок зобов’язані дотримуватися чистоти навколо базару, а також утилізувати на другий день після Нового року всі не продані ялинки.

Зазначаємо, що власники будуть зобов’язані сплатити штраф утому випадку, якщо на їх торгових точках другого січні 2020 року ялинки будуть прибирати працівники комунальних підприємств.

При цьому дніпрянам не варто забувати про лісові господарства, які також мають дозвіл на продаж ялинок.

Щодо цін на новорічні дерева, то у лісгоспах воно точно залишаються таким ж як і в минулому році. А саме метрові ялинки у горщечка від 400 грн, а зрізані — від 100 грн.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.