Неділя, 28 Квітня, 2024

У Покрові з’явиться дитсадок «на щастя» у формі підкови  

У Покрові Дніпропетровської області з’явиться дитсадок «на щастя» у формі підкови. Його зможуть відвідувати 115 дітей.

Як повідомляє dnepr-future.com.ua, новий заклад, який будує Дніпропетровська облдержадміністрація, буде красуватися у віддаленому мікрорайоні міста. Роботи розпочалися влітку минулого року. Про їхнє завершення говорити ще зарано, адже будівельники тільки виганяють зовнішні стіни.

Повідомляється, що в у передмісті Покрова на декілька селищ, які колись вирішили об’єднатися в один мікрорайон, лише єдиний дошкільний навчальний заклад. Його відвідують понад 200 дітей, але всіх він вмістити не може – батьки возять малюків до закладів в інші райони міста. Тому, щоб позбутися черг до навчального закладу, за проханням місцевої громади, було прийнято рішення побудувати ще один двоповерховий дитсадок, але вже за новітніми технологіями.

Новий сучасний заклад для батьків, як ковток свіжого повітря. Не дивно, що вони мріють про нього вже давно. Про що з захопленням розповідають самі мешканці Покрова.

Щасливі матусі в очікуванні завершення робіт. За їхніми словами, зараз дітей до закладу вони записують з самого народження, але й це не дає гарантії, що малюк потрапить туди навіть у п’ять років. А новий дитсадок допоможе заощадити час та дозволить знайти гарну роботу.

Місцеві жителі радіють, що скоро в Покрові з’явиться сучасний заклад, в якому дітки зможуть розвиватися в комфорті та знайти собі товаришів. Вони також відзначають, що в місті вже багато років нічого не будувалося.

Наразі робота йде повним ходом: на першому поверсі вже встановили вікна, а всередині будівлі облаштовують цегляні перегородки та сходові марші. Заклад матиме енергоефективний фасад. Поряд із будівлею майбутнього садочка вже звели альтернативну котельню.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.