Четвер, 28 Березня, 2024

«Крамничка доброти» у Дніпрі: містян запрошують долучитися до благодійного проекту

У вас накопичилося багато речей? Не спішіть їх викидати, адже комусь вони будуть справді потрібними. Як повідомляє dnepr-future.com.ua, уже кілька місяців у Дніпрі працює «Крамничка доброти». Сюди ви можете принести речі, які підуть на благодійність.

Розташована крамничка на вулиці Вознесенській, 25. Усі охочі приносять сюди речі, які їм більше не потрібні, зокрема одяг та взуття. Ці речі потім віддають малозабезпеченим і багатодітним сім’ям, нужденним людям.

Авторка проекту — Галина Підберезна — каже, що іноді люди приносять у крамничку й зовсім нові речі. По допомогу до благодійної крамнички часто звертаються мешканці із семи регіонів України.

Галина Підберезна розповідає, що дуже часто бракує дитячих речей, тому що діти дуже швидко ростуть. Аби ті, хто хоче допомогти нужденним, знали, чого саме потребують у крамничці найбільше, у соцмережі організатори публікують списки потрібних речей.

А ще пані Галина розповіла, що планує співпрацювати з дизайнерами, які погодяться виставляти свої старі колекції у «Крамничці доброти». Так дніпряни зможуть придбати дизайнерські речі недорогим коштом, а всі отримані гроші крамничка інвестує в освіту людей з інвалідністю, аби ті в майбутньому могли самостійно заробляти собі на життя.

Latest Posts

.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.