Четвер, 2 Травня, 2024

Премія Дніпропетровської облради чекає своїх номінантів

На порозі весни, коли світ пробуджується і все починає оживати, облрада, за ініціативою Голови ради Гліб Пригунова, оголошений конкурс на кращі досягнення в області спорту, медицини, науки, бізнесі, волонтерства та інших напрямків серед молоді.
Далі, спираючись на дані, надані прес-службою Дніпропетровської обласної ради, про це розповість сайт:https://dnepr-future.com.ua/uk/, який працює для своїх читачів.
Всього висунуто 11 премій по всіх областях і напрямках народного господарства. У своєму зверненні Гліб Пригунов сказав, що цей захід має намір провести “Молодіжний Центр Дніпропетровщини” з ініціативи молодіжної ради Дніпропетровської ОДА.
Серед організаторів головним ініціатором цієї ідеї виступив Гліб Пригунов. Він висловив упевненість, що нинішня молодь, яка вже робить перші кроки в усіх галузях економіки, культури, бізнесі, спорті та інших, вже через в доступному для огляду майбутньому вийде на провідні ролі в багатьох галузях народного господарства, а так само на керівних постах державного апарату.
На конкурс запрошуються молоді люди віком від 14 до 35 років включно, які мають роботи в 11 оголошених номінаціях.
 В даний час йде прийом документів від учасників.
Головний приз 15 000 грн отримає переможець з перших 11 конкурсантів, які займуть 1-е місця в своїх номінаціях. Потім пройде голосування журі, за результатами якого і буде названий володар Головного Призу.
Вас чекають в КП “Молодіжний центр Дніпропетровщини” за адресою: вулиця Овражная, 49а, 1-й поверх.
Дедлайн подачі документів 28.02.2019 року.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.