П’ятниця, 26 Квітня, 2024

Баскетбольний клуб "Прометей" з Кам'янського впевнено йде до Суперлігі

Сьогодні в Кам’янському, що в 30 км від Дніпра, знову почалася ера баскетболу. Не встигли вщухнути невтішні відгуки уболівальників про колишню баскетбольну команді міста “ДніпроАзот”, яка вихором увірвалася в Суперлігу, змусивши про себе заговорити баскетбольний світ України, так само ми про неї і забули. Лише залишилося розпочате будівництво спортивного палацу для баскетболу, який так і закинули, не добудувавши.dnepr-future.com.ua розповість про те, як почалося відродження нового баскетбольного клубу в Кам’янському. Багато хто говорить, що БК “Прометей” став новим втіленням свого попередника БК “ДніпроАзот”, але то що зараз деякі гравці, які грали за “ДніпроАзот” з успіхом зайняли свої місця в новій команді і грають на належному рівні – це точно.
Ще свіжі в пам’яті події начапла 70-х років, коли відкрив свої двері новий палац тенісу в Дніпродзержинську. Він поповнив споруди спортивного клубу “Прометей”, який побудував беззмінний директор заводу ПХЗ М. Аношкін.
Але час не щадить нічого. Так і сталося з чудовим Палацом великого тенісу. Будівля прийшла в занепад, завод припинив своє існування і здавалося, що без заводу не бути спорткомплексу “Прометей”.
Але прийшли нові люди в керівництво міста, які розуміють, що без спорту життя просто втратить свою саму світлу сторону.
Нині це абсолютно новий і невпізнанний спорткомплекс. В цьому році в новому палаці спорту, завдяки реконструкції отримали прекрасний подарунок баскетболісти клубу “Прометей”, які просто заслужили грати в такому прекрасному Палаці.
Баскетбольний зал, де проводить свої матчі наша команда, просто фантастичний. Повністю встановлено новітнє обладнання, яке дозволяє приймати міжнародні турніри і команди світового елітного дивізіону.
Легіонери “Прометея”, були просто вражені, побачивши нове покриття для підлоги баскетбольного майданчика головного великого залу. Вони стверджують, що такі покриття використовуються в залах команд НБА.
Клуб “Прометей” провів вчора, 10 лютого, 25-ю гру в чемпіонаті Вищої ліги України. Команда здобула 24 перемоги при 1 поразці і впевнене очолює турнірну таблицю в Першій групі вищої ліги.
Кожну гру в залі на трибунах повний аншлаг. Тому справжні фани клубу вірять, що наступний сезон команда буде приймати у себе Суперлігу. І в Суперлізі буде другий представник Дніпропетровського баскетболу.
Нинішньому клубу Суперліги дніпровському “Дніпру” компанію складе “Прометей” (Кам’янське).

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.