Середа, 24 Квітня, 2024

Сверблять очі та пече у горлі: червоні отруйні хмари під Дніпром

 

Мешканці міста Жовті Води налякані дивними хмарами над містом, пише dnepr-future.com.ua.

Про це повідомили на Facebook в групі «Подслушано в Желтых Водах».

Жовтоводці розповідають про червоні отруйні хмари, які повисли над містом. Люди скаржаться на те, що все частіше свербить у горлі, часте чхання, подразнення рецепторів та сльозоточивість очей.

Кажуть, що почервоніли не лише хмари, але й дерева. Бджоли, що прилітають опилювати плодові дерева, не мають змоги «працювати», а просто падають, сівши на квіти.

Через викиди невідомого характеру, що заполонили все повітря, містом шириться запах гарі, який особливо відчувається у ранкові та нічні години.

Ті, хто мешкає у приватних секторах старого району Жовтих Вод висловлюють тривожні припущення:

«Складається таке враження, що нас травлять. Тільки не зрозуміло чим. Чи то кислотні викиди, чи це через той полив деззасобами. Адже весь той бланідас випаровується і ми ним дихаємо».

У соціальних мережах повним ходом йде обговорення даної теми. Кожен висуває власні припущення, але ніхто не знає у чому ж причина поганого самопочуття городян та що це за токсичні хмари над їхніми будинками.

«Я побув годину у дворі своєму, поки були закатані рукава- поки тепер руки і чухаються»,- скаржиться ще один мешканець приватного сектору міста.

Міська влада досі не прокоментувала ситуацію.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.