Середа, 24 Квітня, 2024

У Дніпровській школі №62 з'явився новий куточок буккросингу

У школі №62 маленький, як за масштабами області, свято. dnepr-future.com.ua, який знає все, розповість вам, яке свято для школи, насправді, став цілою подією. У цьому нам допоможе наш старий знайомий в світі останніх новин, сайт Дніпропетровської Обласної адміністрації.

У школі №62 – це сталося! Буквально кілька днів до цього, хтось повідомив, що в школу привезуть куточок буккруссінга. І потім не було ні дня спокійний від хлопців: “Коли ж привезуть нам книги ?, – розповідає директор Дніпровської школи №62 Олена Світлична. – Ми раді! Адже це корисно для розвитку дітей!”

Куточок все ж привезли. Полички зробили різнобарвними і оригінальними. Це було в вигляді англійського слова READ. Дуже красиво і виглядає здорово. Коли куточок встановили, відразу ж на ньому розмістили новенькі книжки, які з нетерпінням чекали юні шкільні книгомани. І ось полички в куточку нового буккросингу зайняли новенькі, що пахнуть друкарською фарбою, книжки на будь-який смак і на будь-якого читача.

Любіть ви класику? Вона представлена ​​тут цілком гідно! Вам подобається сучасна література? Шукайте її на поличці поруч. Всього привезли понад 300 примірників нових книжок. Тут не треба чекати коли тобі запишуть книгу в формуляр, а просто треба поставити іншу книгу, замість взятої. Ось і всі умови користування куточком кнігомана.

Поспілкувавшись з майбутніми потенційними читачами цього куточка, а це учні старших класів, ми почули в їх відповідях велику радість від такого подарунка і слова подяки на адресу обласної адміністрації, висловлені представнику ОДА, раднику голови адміністрації Юрію Голик.

На закінчення представник ОДА сказав, що в кожній школі вже створюються такі куточки і поповнюються новими книгами для маленьких і дорослих читачів. Головне, як можна більше дітей і дорослих відвернути від гаджетів і допомогти їм знову полюбити друковане слово.

“Прочитавши книгу, ми проживаємо одне маленьке життя. Чим більше книг дитина читає, тим краще і багатше його мову і культура”. – сказав Ю. Голик.

В області створено понад 60 Буккроссинг залишено в них більше 30 000 книг. Це дуже здорово!

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.