Четвер, 25 Квітня, 2024

Завершуємо реконструкцію школи №7 у Синельниковому

Ви бачили таку школу? Як би мене запитали, то побачивши цю прекрасну споруду, як зовні, так і з середини, можливо хтось не вагаючись відповів, що таких в Україні немає. Це, мабуть десь у Європі. Але ні!

dnepr-future.com.ua розповість де такі школи і хто там навчається. Продовжуючи розповідь про новий освітній простір, матеріали про які нам надав ресурс Дніпропетровської ОГА, ми хочемо розповісти про школу №7 у місті Синельникове.

Теплі, світлі і просторі кабінети, сучасне обладнання, новітні інтерактивні технології. Це не мрії – це сьогодення школи №7 міста Синельникове. Відремонтовано капітально кабінети третього та другого поверхів, осучаснена їдальня, спортивна та актова зали. Проведена повна заміна старої покрівлі, вікон, дверей, утеплили фасад. Будівельники закінчують перший поверх. Так з гордістю розповідає голова облдержадміністрації Валентин Резніченко про реконструкцію школи №7 у Синельниковому.

Валентин Резніченко розповів, що в області продовжується виконання наказу Президента – якісна освіта в комфортних умовах. В селах та містах реконструюємо старі школи, перетворюючи їх в сучасні. Приклад тому – школа №7 у Синельниковому.

Поспілкувавшись з вчителями і учнями, ми почули, як вони відгукуються про свою школу. Її просто не взнають. Школа, що недавно була сірою та сумною – зараз має широкі коридори, просторі світлі класи та кімнати, обладнанні кабінети хімії та фізики.

Повністю замінено всі меблі. Пофарбовані в яскраві кольори стіни та підлога. Учні та вчителі кажуть, що в такій школі хочеться краще навчатися та працювати.

Не забули і про дітей з інвалідністю. Їх у школі навчається 12 чоловік. Для них роблять всі умови, щоб вони не почувались тут “не такими як усі”. Це дуже добре.

Поряд з школою зробили реконструкцію стадіону з великим футбольним полем, біговими доріжками та ігровими майданчиками.

Адже в школі навчаються 460 учнів. Це дуже добре! Багато молоді зостається у місті. За такими містами велике майбутнє.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.