П’ятниця, 19 Квітня, 2024

Дніпропетровська ОДА передала в Буккроссинг Магдалинівської опорної школи ще одну тисячу книг

У щойно реконструйованій і майже заново відбудованій школі в Магдалинівці прийшла нова життя. У красивих сучасних класах з інтерактивними дошками і новеньким обладнанням, що розташовані в блоці найменших учнів, встановлено два буккросинги.
Ви дізнаєтеся, прочитавши на Dnepr-future.com.ua, що в даний час стало традицією – провівши ремонт в школі, де б вона не перебувала, будівельники і представники ДОГА, обов’язково встановлюють Буккроссинг, які заповнюють новими книгами для читання дітьми під час змін.

Щоб відвернути хлопців від гаджетів, в школах пішли по шляху безкоштовних міні-бібліотек, коли на поличках розташовують красиві дитячі книги для читання на перерві.

Це відмінна можливість зацікавити дітей читанням справжніх книг. Тепер на перервах діти приходять до поличках і взявши цікаву книгу, читають, зручно влаштувавшись в кріслі.

У крилі, де розміщуються старші класи після реконструкції відкрили 3 таких прекрасних читалень, а тепер і для малюків 2. Разом в школу передали 2 тисячі нових книг, як художніх, так і навчальних.

Тут в Буккроссинг книгами можуть користуватися учні педагоги і батьками. Для цього треба пам’ятати правило. Взяв книгу – на полицю постав іншу. У разі, якщо не встиг прочитати, можна брати книгу додому, але з поверненням або залишити іншу замість тієї що взяв.

Поступово книги губляться або пропадають, але вони знову поповнюються, завдяки регулярним подарункам від Дніпропетровської ОДА.

Таких імпровізованих читацьких куточків в школах ОДА облаштувала вже більше 60.

Latest Posts

.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.