П’ятниця, 29 Березня, 2024

Такого немає навіть в Європі

Напередодні обласна лікарня імені Мечникова в Дніпрі отримала унікальний подарунок. Це універсальне інноваційне операційне обладнання з Японії, на якому можна робити найскладніші операції на мозку.

Dnepr-future.com.ua розповість, в чому унікальність цього обладнання і чому такий подарунок дістався саме нам.

Це обладнання не що інше, як хірургічний стіл від японської фірми Mizuho Medical Co., LTD.

Як інформує ресурс «Наше Місто», кореспонденти якого побували в лікарні, такого столу немає ні в одній лікарні України і в Східній Європі.

В Україні це обладнання завезла фірма ТОВ «Технології життя». Директор фірми Максим Ямковий розповів, що операційний стіл класу «експерт» призначений для нейро- і мікрохірургії MST-7300BX справжній японець і поки не має подделочних аналогів.

У всьому світі таких операційних столів не так вже й багато. У самій Японії їх працює 51, в США їх налічується 21 і в Ізраїлі 7.

Стіл оснащений ISO центром, який виключає зсув голови пацієнта при проведенні операції, а також рамкою Smart Fit для фіксації голови при операції.

Дуже важливо те, що при операції наші фахівці зможуть робити такі операції, які раніше здавалися фантастичними. Це операції на судинах головного мозку і нервових закінченнях.

Україна отримала такий стіл тому, що на фронті такі поранення голови не рідкість. Тепер з’явилася реальна надія оперувати жахливі поранення голови.

Таке обладнання дозволяє робити операції з максимальним відновленням працездатності мозку і дозволяє скоротити реабілітаційні терміни після операції.

Latest Posts

.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.