Вівторок, 19 Березня, 2024

Шанси Дніпра на перемогу у конкурсі «Велика культурна столиця України» в цьому році

 

Наше місто наблизилося ще на один крок до жаданого звання Великої культурної столиці України у 2020 році. Дніпро відібрано у список переможців 1-го технічного етапу челенджу. Попереду ще не один етап відбору переможця, пише dnepr-future.com.ua.

Про це йдеться у повідомленні прес-центру ДМР.

Приз, за який змагаються українські міста – це грант у розмірі двадцять п’ять мільйонів гривень для втілення міських проектів у життя.

Під час першого етапу комісія звертала увагу на правильність складеної заявки на проект та чи вистачає всіх необхідних документів. На другому етапі подані дані будуть розглядатися експертними радами фонду, кожна заявка отримає певну кількість балів від представників експертної ради.

Дніпро подало заявку для реалізації проекту «Дніпро-гравітація». У розробці заявки приймали участь науковці, фахівці культурної галузі, креативні бізнесмени, а також представники товариств у галузі національної культури. Мер міста підписав проектну заявку.

Жителям міста залишається сподіватися на перемогу. У такому щасливому для міста випадку, Дніпро мусить взяти на себе відповідальність за виконання проекту. Отриманий грант допоможе в реалізації заявленого плану.

Latest Posts

.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.