Субота, 27 Квітня, 2024

Бути чи не бути: чиновники пояснили, навіщо в Дніпрі підвищувати тарифи на проїзд в електротранспорті

 

У Дніпрі на минулих вихідних (14-15 грудня) у тролейбусному депо №1 чиновники провели зустріч з городянами, під час якої розповіли для чого в місті необхідно підняти тарифи на проїзд в електротранспорті. Далі розповість dnepr-future.

Зокрема, однією з головних причин є те, що така міра дозволить продовжити оновлення міського парку трамваїв і тролейбусів, а також проводити регулярний ремонт. Так, КП «Дніпровський електротранспорт» планує провести капітальний ремонт трамвайних колій на двох важливих маршрутах – №19 і №12. Крім того, одержані кошти від підвищення тарифів будуть спрямовані на модернізацію багатьох підстанцій, а також часткову заміну контактної мережі.

Також, частина грошей буде спрямована на збільшення заробітних плат працівникам «Дніпровського електротранспорту» та залучення нових, адже тільки до кінця наступного року до роботи повинні приступити близько 80 нових водіїв на різних маршрутах.

Нагадаємо, що раніше в місті планували підняти ціну на проїзд в електротранспорті з 4 до 6 грн, але тоді підвищення було скасовано рішенням суду. При цьому наприкінці жовтня п. р. міськрада знову оприлюднила проект рішення, який передбачає підвищення тарифів на проїзд в електротранспорті з 4 до 6 грн.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.