Субота, 27 Липня, 2024

До кінця місяця в Дніпрі відремонтують 20 ліфтів

На початок року в Дніпрі відремонтовано понад 27 ліфтів і ще мінімум 20 планують запустити до кінця серпня. На це виділено з міського бюджету більше 60 млн грн. Про це повідомляє dnepr-future.

Нещодавно був відремонтований ліфт в 7 блоці по вул. Робоча 24 а. Агрегат відслужив вже 40 років і працював з перебоями. Мешканці неодноразово просили відремонтувати ліфт, щоб він працював постійно і був безпечним для їх самих. І влітку цього року ліфт капітально відремонтували, провели монтаж нової лебідки (механізм, що забезпечує рух кабіни) і навіть поставили нову електронну систему управління. Після капітального ремонту ліфт доїжджає з першого на дев’ятий поверх за 36 сек.

Новий ліфт обладнаний новою антивандальною кабіною, так що обпалити кнопку або розбити кабіну кулаком вже не вийде. Є така потрібна кнопка, як для зв’язку з диспетчером. Саме диспетчер допоможе в нештатних ситуаціях.

За вул. Будівельників 20 теж проводився капітальний ремонт ліфту. Тут теж підйомника більше 40 років. Особливо раді такій модернізації пенсіонери, які живуть на верхніх поверхах. Адже днями вони не могли вийти зі своїх квартир, коли не працював ліфт.

У минулому році було відремонтовано 245 підйомників. Це рекордне число, скільки за 1 рік комунальні служби ліфтів не ремонтували. На 2020 поки планується відремонтувати 20 ліфтів, але кількість заявок незабаром повинна істотно зрости.

Працівники Департаменту житлово-комунального господарства міськради і сервісної служби просять городян більш дбайливо ставиться до ліфтів, особливо до нещодавно відремонтованих. Не потрібно пошкоджувати підйомники або їх перевантажувати.

При несправності ліфта повідомляти по телефону зазначеним на табличках або 790-99-59 – сервісна служба Ліфтреммонтаж, або на гарячу лінію звернень громадян Дніпропетровської міськради (095) 732-12-12, 732-12-12.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.