П’ятниця, 29 Березня, 2024

Нерухомість в Одесі від СК Будова

Цікавлять новобудови в місті Одеса? Хочете придбати сучасне житло, яке буде відповідати високим стандартам і радувати плануванням? Мрієте вигідно купити квартиру в добротному багатоповерховому будинку і не зіткнутися з необхідністю робити безліч робіт, які повинні виконувати забудовники? Тоді ознайомтеся з пропозиціями будівельної компанії «Будова»!

Близьке знайомство з компанією

«Будова» – будівельна компанія, яка належить до провідних одеських забудовників. Будівельна діяльність ведеться з 1990 року. «Будова» успішно працює не тільки на території Одеси, але і зводить будівлі за її межами.

Житлові комплекси, зведені даними забудовником, поєднують в собі:

  • привабливий дизайн;
  • сучасні технології;
  • ретельно продумане планування;
  • бездоганні технічні характеристики приміщень;
  • висока якість виконаних робіт.

«Будова» строго дотримується термінів здачі об’єктів, виконує роботу з дотриманням технологічних процесів і встановлених норм. Новобудови в Одесі від цього забудовника користуються великим попитом, повний список об’єктів тут https://budova.ua/sales/realty-odessa/. Цінова доступність, висока якість, зручність і продуманість об’єктів до найдрібніших деталей – все це приваблює сучасного споживача.

Які технології використовуються компанією «Будова» в будівництві

Високоякісні промислові підлоги. Об’єкти можуть похвалитися високоміцними наливними декоративними покриттями. Застосовувана технологія Pressbeton дозволяє отримувати монолітні поверхні, згодом оброблювані за допомогою рельєфних прес-форм. Вони дозволяють створювати імітацію натурального каменю, цегли, деревини, або інших матеріалів. Декоративний бетон може фарбуватися в будь-які кольорові відтінки. Він відрізняється високими експлуатаційними характеристиками і довговічністю. Забудовник також створює нерухомість із застосуванням інших сучасних покриттів:

  • тонкошарові (на об’єктах, де передбачений середній і низький рівень навантаження);
  • промислові бетонні підлоги (полімерні, а також поліуретанові і епоксидні).

Тепло-звукоізоляція. Ізоляція здійснюється з використанням дуже легкого високоякісного полістиролбетону «POLYTERM TM». Утеплення фасадів проводиться спеціальними термоакустичними штукатурками «Izolteko». Вони створені за ліцензією італійського виробника «Edilteco». Також задіюються комплекти легких матеріалів ТМ Izolkap, що дозволяють виробляти високоякісне утеплення.

Опалубка тунельна. Компанія «Будова» зводить нерухомість в Одесі із застосуванням даної методики (використовується опалубка німецького виробника NOE і турецької компанії MESSA). Застосування тунельної опалубки дозволяє швидко будувати об’єкти, істотно економити при здійсненні оздоблювальних процесів, забезпечувати бездоганну якість і високу точність у проведенні монолітного будівництва.

GRC. Фахівці компанії «Будова» активно застосовують композитний матеріал склофібробетон. Ця технологія з’явилася багато десятиліть тому, і на сьогоднішній день широко використовується у всьому світі. Продукція, створена з GRC, наділена властивостями, які суттєво перевищують характеристики багатьох будівельних матеріалів. Компанія «Будова» задіює дану технологію при:

  • створенні декоративних елементів;
  • спорудженні огорож;
  • зведенні об’єктів житлового призначення.

Кілька слів про здані об’єкти

Купити квартиру в Одесі від забудовника «Будова» можна як в реалізованих проектах, так і в багатоповерхівках, які ще не здані в експлуатацію. За довгі роки існування забудовник здав безліч успішних об’єктів, до числа яких відносяться недавно зведені:

ЖК «Бельетаж». Це новий елітний комплекс, який отримав назву «Будинок на Бєлінського». Він являє собою 2-секційну 17-поверхову конструкцію, що володіє прибудованими і вбудованими приміщеннями, підземним паркінгом і квартирами з сучасним плануванням. При будівництві був використаний надійний безригельний Ж / Б каркас і фундамент з палі.

ЖК “Апельсин”. Будівництво комплексу було запущено в 2014 році. Знаходиться житловий об’єкт в одному з найбільш престижних районів Одеси. Являє собою 3-секційну побудову, що має прибудовані та вбудовані приміщення, а також підземний паркінг. Кожна секція об’єкта має 24 поверхи. Квартири оснащені сучасними вікнами і дверима, а сам об’єкт обладнаний ліфтами компанії OTIS.

Об’єкти, що знаходяться на етапі будівництва

  • «Альтаїр 3». Житловий комплекс, в якому передбачені житлові та офісні приміщення. Розташований на вулиці Жаботинського. Площа квартир знаходиться в межах від 43 м.кв. і до 84 м.кв. Територія об’єкта охороняється. На ній облаштовані майданчики для занять спортом, а також відпочинку, які розраховані як на дітей, також і людей старшого покоління. Передбачено сучасний підземний паркінг.
  • «Омега». Житловий комплекс включає в себе 6-ть будинків, висотою в 24 поверхи. Площа квартир складає від 43 кв.м. і до 85 кв.м. Є комерційні приміщення, облаштовані майданчики для відпочинку, в тому числі активного. Територія знаходиться під охороною. Є паркінг (підземний). ЖК «Омега» розташований на вулиці Толбухіна.
  • ЖК на Єврейській. Цей об’єкт зведений в красивому історичному місці. Квартири комплексу мають площу від 33 кв.м. і до 229 кв.м. У будівлі також передбачені комерційні об’єкти. Територія комплексу охороняється. Мешканцям пропонується облаштований майданчик для відпочинку і паркінг (підземний). Різноманіття планувальних рішень, вдале розташування (поблизу парк, пляж, знаменита вул. Дерибасівська і ін.) – це лише незначна частина переваг житлового комплексу.
  • «Скай Сіті» – житловий комплекс з квартирами площею від 24,5 кв.м. і до 93, 2 кв. м., а також комерційними приміщеннями. Є підземний паркінг і сучасні майданчики, обладнані для відпочинку дорослих і дітей. Комплекс складається з об’єктів, що мають 5 секцій (три з них об’єднані і дві – окремо розташовані) по 24 поверхи. «Скай Сіті» знаходиться на вул. Варненська.
  • «Чотири сезони» – житловий комплекс, розташований на пр-ті Гагаріна, має квартири площею від 44 кв.м. і до 102 кв.м. Також включає в себе офіси та квартири, паркінг (підземний) і комерційні приміщення. Територія, що охороняється обладнана всім необхідним для відпочинку дітей і дорослих. Комплекс включає в себе 4 будинки по 24 поверхи. Передбачені технічні поверхи.

Подбайте про якісне майбутнє вже сьогодні

Придбати житло, яке задовольняє запити сучасного споживача не завжди легко, незважаючи на різноманіття пропозицій. Але якщо ознайомитися з об’єктами компанії «Будова» на офіційному сайті budova.ua/sales/buy-apartment-odessa, можна гарантовано знайти рішення, що відповідає побажанням і фінансовим можливостям. Ознайомтеся більш детально з об’єктами цього забудовника, якщо Ви бажаєте стати власником затишної квартири, де все продумано до дрібниць.

Latest Posts

.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.