Вівторок, 30 Квітня, 2024

З Набережної Дніпра приберуть декілька кафе

Нещодавно 20 жовтня 2021 року на одинадцятій сесії Міської Ради Дніпра було прийнято рішення про перевірку об’єктів, що знаходяться у прибережних зонах ріки Дніпро, Самара та біля озера Маяковського. Фракція «Пропозиція» запропонувала цю ініціативу та тепер ми отримуємо перші її плоди – було перевірено близько 80-ти об’єктів на території від Річкового порту то жилого масиву Парус. Далі на dnepr-future.com.ua.

І серед цих підприємств вже знайдено 4 порушники. Очільник інспекції з питань благоустрою Дніпровської міської ради Руслан Мороз зазначив, що майже кожен об’єкт має певні порушення, наприклад – проблеми із землевідводом або із правом власності. Він сказав, що підприємства, що мають проблеми із двома цими права вже знаходяться у списку демонтажу.

Також деякі ресторани та кафе мають проблеми із договорами на постачу води або із невиконанням технічних умов. Про це розповіла голова управління «Водозбут» КП «Дніпроводоканал» Ольга Добчак. Такі підприємства вже позбулися водопостачання. Усього таких об’єктів 7, серед них нічний клуб «Ріо», ресторани «Міміно», «Акварель» та інші.

Перевірки поки що тримають та невідомо чим вони закінчаться для підприємств, що зайняли територію Набережної.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.