Четвер, 25 Квітня, 2024

Як працюватимуть стоматологічні поліклініки в Дніпрі

Найближчим часом розпочнеться перебудова стоматологічної служби міста Дніпра. Про це вам розкаже Dnepr-future.com.ua.

Як буде відбуватися перебудова стоматологічної служби міста і що при цьому станеться, нам повідомила прес-служба міської ради Дніпра.

У місті працює усього 7 стоматологічних поліклінік. Чотири дорослих та три дитячі.

Як запевнили нас у міській раді, перебудова стоматологічної служби міста не призведе до зменшення кількості лікарів-стоматологів, також кількість кабінетів не буде зменшено.

Всі зміну відбудуться в керівництві лікарень. Адже замість семи працюючих зараз стоматологічних поліклінік буде працювати три, тобто замість семи буде лише три головних лікарів, три головних бухгалтери і так по інших робітниках.

Усі дорослі поліклініки мають госрозрахункові кабінети, а дитячі їх не мають. Але саме дитячі кабінети необхідно відремонтувати і замінити старе обладнання. Після об’єднання поліклінік з’явиться змога зробити якісні ремонти, закупити нове обладнання і медикаменти для дитячих кабінетів. А також направити 3 млн грн. для безкоштовного лікування маленьких городян Дніпра. Зараз дитяча стоматологія №2 переїздить до Центру первинної медико-санітарної допомоги №4. Це набагато поліпшить умови праці лікарні.

Все це нам розповіла заступник головного лікаря з медичної частини комунального закладу “Стоматологічна поліклініка №1” Дніпровської міської ради Олена Фетісова.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.