П’ятниця, 26 Квітня, 2024

У Дніпрі відповідно до плану на 2019 рік завершили ремонт світлофорів

У Дніпрі станом на 4 грудня завершили всі заплановані на 2019 рік капітальні ремонти світлофорів на перехрестях де рух транспорту особливо інтенсивний. При цьому на трьох були встановлені спеціальні острівки безпеки, пише Дніпро Майбутнього

Загалом за рік було відремонтовано 7 світлофорних об’єктів, до того ж біля кожного з них було встановлені додаткові об’єкти, такі як світлодіодні світлофори для автомобілів і пішоходів, також дорожні знаки. На самих же пішохідних переходах було встановлено LED-світильники. При цьому при встановленні світлофорів для машин, паралельно встановлювались й світлофори для пішоходів з таймером.

На всіх ділянках де були встановлені світлофори, до цього було дуже небезпечно переходити дорогу через інтенсивність руху транспорту. Тому дніпряни не ризикували та зазвичай переходили на іншу сторону дороги іншими шляхом. Так, наприклад було на найбільш небезпечному перехресті вулиць Генерала Пушкіна і Запорізького шосе. Але тепер, коли тут встановили спеціальну розмітку, острівець безпеки, та нові дорожні знаки, містяни спокійно можуть переходити дорогу у зручному їм місці, так само, як і на інших відремонтованих ділянках.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.