П’ятниця, 19 Квітня, 2024

У Дніпрі побудують криту арену для олімпійського резерву області

У Дніпрі біля стадіону «Олімпійські резерви» розпочали будівництво п’ятиповерхового комплексу, в якому спортсмени одночасно зможу займатися різними видами боротьби. Крита арена будується за новітніми міжнародними технологіями та буде складатися з великого і малого залів. В них не лише тренуватиметься олімпійський резерв області, а й будуть проходити змагання, пише Дніпро Майбутнього.

Важко уявити, але новий сучасний комплекс будують на місці де раніше був пустир. На сьогоднішній день підрядник звів опори для трьох поверхів. Які зараз обкладаюсь цеглою, встановлюють вентиляцію, сигналізацію та проводять електрику.

Згідно з планом будівництва, на другому поверсі арени буде простора зала, площа якої сягатиме 1 тис. м3. Саме в ній будуть розташовані корти для гри у бадмінтон, а також сектори для тенісу, волейболу, баскетболу і інших спортивних ігор.
Щодо першого поверху, то там згідно з проектом будуть розташовуватися зали для айкідо, дзюдо, боксу.

Загалом, крита-арена дозволить займатися спортсменам – майбутнім чемпіонам– у комфортних та зручних умовах. До того ж, підрядник планує оформити модерний фасад будівлі частина якого буде з металевих карт, а частина з цільних вітражів, які зроблені із спеціального скла, призначених для великих споруд.

Latest Posts

.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.