Четвер, 25 Квітня, 2024

Незручностям кінець: у Дніпрі трамвай №1 знову курсує за звичним маршрутом

 

У Дніпрі 3 листопада з 5:00 ранку трамвай №1 відновив звичний для городян маршрут. Тепер після майже двомісячної перерви він знову курсує від Дніпровського національного університету залізничного транспорту через проспект Дмитра Яворницького до центрального залізничного вокзалу. Далі розповість dnepr-future.

Нагадаємо, що в Дніпрі маршрут руху трамвая №1 був екстрено змінений 5 жовтня цього року, в зв’язку з тим, що після обвалу гуртожитку № 2 НТУ «Дніпровська політехніка» вся територія навколо нього була не безпечна для руху транспорту. Так, протягом 2 місяців громадський і цивільний транспорт об’їжджав аварійну ділянку. І тільки після закінчення проведення всіх необхідних робот зі створення безпечних умов для дніпрян і перевірки стану шляхів, а також контактних мереж ділянка була знову відкрита для руху транспорту. При цьому важливо, що рух було відновлено тільки після прийняття такого рішення на засіданні надзвичайної комісії.

Перекриття руху на перехресті проспектів Гагаріна та Дмитра Яворницького створювали великі незручності для містян. Але найчастіше дніпряни скаржилися на зміну руху саме трамвая № 1. Тепер же всі незручності закінчились, адже трамвай знову курсує за звичним маршрутом.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.