Субота, 20 Квітня, 2024

У Дніпрі снігоприбиральна техніка на 100% готова до зимового періоду

У Дніпрі комунальні служби станом на 28 жовтня повністю підготували спецтехніку до зимового періоду. Так, на сьогоднішній день маршрути проїзду спецтехніки затверджені для 546 об’єктів, в тому числі для 40-ка медичних закладів міста. Далі розповість dnepr-future.

Зазначаємо, що Дніпро стало одним з перших міст в Україні, яке для прочищення пішохідних доріжок від снігу, а також для посипання їх піском та сіллю почало використовувати комунальні машини з розширеними функціональними можливостями та здатністю проїхати вузькою дорогою.

На сьогодні в Дніпрі при першій необхідності до роботи готові приступити одразу 8-м прибиральних машин «Karcher MC 50», 2-і «Svingo-200», та 4-ри «Iveco», які влітку мили дороги, а після перелаштування зможуть розсипати вулицями міста піщано-солеву суміш. В свою чергу комунальні служби постійно відслідковують метеорологічні прогнози, тому інша снігозбиральна техніка, якої загалом налічується 134 од., також напоготові і може вийти на вулиці Дніпра в будь-який час.

Крім того, працівники комунальних служб сформували графік за яким спецтехніка буде посипати дороги сіллю з урахуванням їх завантаженості в різний час. Це було зроблено з однією метою – забезпечити безпечний руху на дорогах під час несприятливої погоди. За таким графіком в першу чергу від снігу буде розчищатися Центральний, Амурський, Південний, а також Кайдацький міст. Першими в списку стоять вулиці: Робоча, Космічна, а також вулиця Михайла Грушевського і Яснополянська. Щодо проспектів, то спецтехніка першочергово буде направлятися для розчищення проспекту Дмитра Яворницького, Олександра Поля, Слобожанський, Івана Мазепи та інші.

Також для оперативної роботи, за кожним об’єктом було закріплено необхідну кількість снігоприбиральних машин. Тож комунальні служби Дніпра зможуть ефективно і своєчасно розчищати дороги від снігу, посипати їх піщано-сольовою сумішшю та боротися з ожеледицею.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.