П’ятниця, 19 Квітня, 2024

Огляд концертів в Malevich Concert Arena

Квитковий оператор TicketsBox розповів нам про те, які концерти очікують на відвідувачів головного концертного майданчику Львова. Детальна інформація, а також квитки доступні за тегом Malevich Concert Arena. Знайомтесь з найяскравішими подіями міста, учасниками яких ви можете стати разом з TicketsBox.

КАМТУГЕЗА на радіо Roks «10 років»

к

Ювілей свого ранкового шоу разом зі своїми друзями будуть відмічати ведучі культової рок-станції країни Соня Сотник та Сергій Кузін. Саме восени ведучі вийшли вперше в ефір. 10 років тому в 2009 році ведучі запалили серця слухачів своєю харизматичністю. Тому ювілей КАМТУГЕЗА – це особливе свято не тільки для Сергія та Соні, але й для тисячі слухачів радіостанції. 8 листопада артисти презентують свою концертну програму у Львові, виступ відбудеться в рамках всеукраїнського туру. Публіка зможе почути круті пісні у виконанні Соні Сотник та Сергія Кузіна, також багато жартів й улюблені ефірні конкурси. Ведучі вже приготували новий мерч, його можна буде купити під час концерту.

HammAli & Navai

6

Драй, відрив та справжня вибухова атмосфера чекає на львівську публіку 28 листопада. Мега відомі HammAli & Navai вживу виконають свої відривні танцювальні треки. Буде все, що так люблять фанати: душевна реп-лірика, хаус та діп. Минулого року артисти вже підкорили столичну публіку, їх хайп запам’ятався всім. Цього року туса для свої, як обіцяють HammAli & Navai, буде ще яскравішою. На тебе чекає крута вечірка з улюбленими хітами та новинками.

«Время и Стекло»

5

Нестримна енергія VISLOVO чекатиме на тебе 5 грудня. Відомий гурт «Время и Стекло» подарує львів’янам свою свободу. Справжні хітмейкери Позитив на Надя проведуть найкрутішу стрітстайл -вечірку сезону. Крута тусовка VISLOVO – це енергія нового альбому гурту, масштабне шоу та вибуховий заряд музичних треків. Потанцювати під хіти «Время и Стекло» ти зможеш, купивши квитки за допомогою квиткового сервісу TicketsBox.

Nothing But Thieves

6

Забігаючи наперед також хочемо розповісти про виступ альтернативного британського рок-гурту. 20 березня 2020 року Nothing But Thieves відвідають Львів, щоб знову зустрітись з українськими слухачами. Артисти приймали участь в фестивалі UPark в 2019 році, та їм цього виявилось замало. Концерти улюбленців багатьох любителів якісного року запам’ятовуються надовго. Не пропусти унікальну можливість зустрітися з всесвітньовідомими Nothing But Thieves. Квитки доступні за посиланням https://lviv.ticketsbox.com/ua/nothing-but-thieves/.

На сайті квиткового оператора TicketsBox щодня оновлюється афіша спортивних та культурних подій твого міста та України. Роби своє життя яскравішим з найкращим квитковим сервісом країни. 

Latest Posts

.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.