Субота, 27 Квітня, 2024

Тепер тільки за перепустками: у Дніпрі зупинять громадський транспорт

Сьогодні у Дніпрі о 14-й годині на засіданні міської комісії з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій було прийнято рішення стосовно ще одного етапу посилення карантинних заходів. Далі розповість dnepr-future.

 

Про це повідомляють дніпровські ЗМІ з посиланням на прес-службу міськради Дніпра.

З 27 березня, по аналогії з заходами, вже введеними в Києві, у Дніпрі планують зупинити звичайну роботу міського громадського транспорту. Це вимушені заходи через посилення карантинного режиму в місті.

Нові вимоги передбачають, що тепер лише працівники підрозділів всіх підприємств критичної інфраструктури зможуть скористатися послугами перевізників громадського транспорту, а саме автобусів, маршруток та електротранспорту.

Під співробітниками таких підприємства маються на увазі працівники поліції, лікарі, працівники комунальних підприємств, співробітники аптек, працівники підприємств у сфері продовольчої промисловості, наприклад, робітники хлібокомбінатів.

Також скористатися послугами громадського транспорту зможуть люди, які обиратимуться міською владою для забезпечення та підтримання нормальної життєдіяльності нашого міста. Для видачі таким людям будуть створені спеціальні перепустки.

Плата за проїзд для всіх вищенаведених категорій буде скасована. Окрім того, без наявності цих спеціальних перепусток ніхто не зможе скористатися послугами транспорту, як і без захисних масок.

Михайло Лисенко наголосив, що прийняти таке рішення було не легко. Міська влада розуміє, що такі заходи викличуть критику мешканців Дніпра, але заступник міського голови каже, що зараз ці заходи потрібні місту.

Вищезазначені обмеження мають прямий взаємозв’язок з заходами щодо запобігання поширенню коронавірусу в Україні, які були затверджені Постановою Кабміну номер 215, ініційованою президентом.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.