П’ятниця, 29 Березня, 2024

У Дніпрі створили меморіальну алею на честь громадського діяча, який загинув у ДТП

Мешканці Дніпра створили алею пам’яті відомого громадського діяча Олександра Усачова, який загинув у страшному ДТП 16 лютого на проспекті Слобожанський. Далі на dnepr-future.

Про це з’явилася інформація у групі «Райончик» на Facebook.

Локацією для алеї пам’яті обрали фестивальну галявину позаду палацу культури «Металургів». Композиція дерев для створення алеї представляє собою берези, сакури та ялівець.

Спочатку планувалося, що всі бажаючі зможуть приєднатися до створення меморіальної алеї, але карантин завадив.

Тому для висадки дерев зібралася мінімальна кількість людей, серед яких були громадські активісти та фахівці з озеленення. Роботи були виконані з дотриманням карантинних обмежень. Всі члени групи були в масках та рукавицях.

Серед волонтерів була також мати загиблого, Олена Чуйко.

Учасниця групи «Райончик», яка виклала фото з висадки дерев додала коментар, в якому написала, що тепер залишилося лише прослідкувати за рослинами, захистивши алею від нападів вандалів, а весна подбає про те, щоб дерева розпустилися в усій красі та це місце стало тихою та чудовою згадкою про особливу людину, яка дарувала радість Райончику.

Шоумен та ведучий свят Олександр Усачов був талановитою й позитивною людиною. Він брав участь в різноманітних цікавих театралізованих та культурних заходах, був партнером історичного музею  Яворницького, де його тепло згадують наукові співробітники. Олександр відвідував щорічний захід під назвою «Ніч в музеї», куди його збиралися запросити працівники музею і цієї весни на один з театралізованих заходів. ЗМІ Дніпра також поділилися особливою пам’ятною фотографією Олександра у образі Дмитра Яворницького з цього заходу минулого року.

Вічна пам’ять нашому талановитому земляку Олександру.

Latest Posts

.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.