П’ятниця, 29 Березня, 2024

Зустріч французьких гостей в Дніпрі

Минулого тижня в нашому місті відбулася робоча зустріч секретаря міськради Дніпра Олександра Санжара з Представницьким корпусом Народної Республіки Франції, до складу якої увійшли як дипломати так і представники бізнесу. Делегацію Франції очолювала Надзвичайний та Уповноважений Посол Ізабель Дюмон. Далі розповість “Дніпро Майбутнього”.

Як відзначила пані Посол, ця зустріч ще раз нагадує нам, що між країнами настав час для впровадження нових перспективних проектів економічного розвитку нашого міста.  Саме зараз настав час позитивних змін на покращення умов співпраці між країнами та поліпшення робочих стосунків у таких галузях, як:

  • фінансовий сектор;
  • сільське та комунальне господарство;
  • промисловість;
  • авіабудування;
  • логістика.

Ізабель Дюмон відзначила, що приїзд до Дніпра представників бізнесу не випадковість, а намір сприяти залученню нових інвесторів. Саме представники різних кампаній Франції можуть надати суттєву допомогу у розвитку підприємств нашого міста. Адже французька економіка залишається однією з найпотужніших у Європі.

Пані Дюмон запевнила представників міста, що Франція була і є політичним союзником України і всіляко підтримує її на міжнародній арені.

У відповідь Олександр Санжара подякував французьку делегацію за намір по залученню нових інвесторів у різні галузі господарювання міста, за підтримку України на міжнародній арені як незалежної держави. Саме зараз, коли країна прийняла закон про децентралізацію, значні кошти йдуть на розвиток інфроструктури міста і месцевої економіки. В країні, як ніколи склалися умови, що сприяють роботі по залученню інвесторів.

Секретар міськради запевнив гостей, що і надалі сприятиме розвитку співпраці між обома країнами.
Олександр Санжара розповів про зміни у країні, про підтримку з боку Президента Петра Порошенка і міськради про залучення інвесторів у розвиток економіки міста.

Автор – Віктор Бузовський.

Latest Posts

.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.